מה עושה שף אמריקאי נודע בטבעון?

בריאן לוקווד השף דה קוויזין של מסעדת NoMad הנחשבת בניו יורק נוחת בכל שנה לשבועיים בטבעון. במקום מסעדות שף הוא מעדיף את השווארמה של אמיל בחיפה ואת דברי המאפה של נדב קינוחים ברמת ישי. חיים הנדוורקר קיבל הצצה נדירה למטבח שלו

חיים הנדוורקר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים13
חיים הנדוורקר

בריאן לוקווד, השף דה קוויזין של "נומאד", אחת המסעדות היותר מפורסמות היום בניו יורק, מגיע לישראל פעם בשנה למשך שבועיים. לא, הוא לא מגיע לדגום את המסעדות הטרנדיות של תל אביב או ירושלים ולראות מה חדש שם. הוא גם לא מכיר את השפים המפורסמים של ישראל. את מרבית זמנו מבלה לוקווד דווקא בטבעון, שם גרים הוריה של אשתו גילי. הוא אוהב את האוכל בבית ההורים כמו למשל את הפלפל הממולא שמכינה חמותו. ואם הוא רוצה לאכול מחוץ בבית הוא יאכל שווארמה אצל אמיל בחיפה או פלאפל אצל הזקנים בוואדי ניסנס. יש לו גם חיבה מיוחדת ל"עימאד" בנצרת. וכן הוא מאוד אוהב את דברי המאפה בקונדיטוריה של "נדב קינוחים" ברמת ישי.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ