בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה עושה שף אמריקאי נודע בטבעון?

בריאן לוקווד השף דה קוויזין של מסעדת NoMad הנחשבת בניו יורק נוחת בכל שנה לשבועיים בטבעון. במקום מסעדות שף הוא מעדיף את השווארמה של אמיל בחיפה ואת דברי המאפה של נדב קינוחים ברמת ישי. חיים הנדוורקר קיבל הצצה נדירה למטבח שלו

13תגובות
עוף שלם במסעדת נו מאד
Daniel Krieger

בריאן לוקווד, השף דה קוויזין של "נומאד", אחת המסעדות היותר מפורסמות היום בניו יורק, מגיע לישראל פעם בשנה למשך שבועיים. לא, הוא לא מגיע לדגום את המסעדות הטרנדיות של תל אביב או ירושלים ולראות מה חדש שם. הוא גם לא מכיר את השפים המפורסמים של ישראל. את מרבית זמנו מבלה לוקווד דווקא בטבעון, שם גרים הוריה של אשתו גילי. הוא אוהב את האוכל בבית ההורים כמו למשל את הפלפל הממולא שמכינה חמותו. ואם הוא רוצה לאכול מחוץ בבית הוא יאכל שווארמה אצל אמיל בחיפה או פלאפל אצל הזקנים בוואדי ניסנס. יש לו גם חיבה מיוחדת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו