מה עושה שף אמריקאי נודע בטבעון?

בריאן לוקווד השף דה קוויזין של מסעדת NoMad הנחשבת בניו יורק נוחת בכל שנה לשבועיים בטבעון. במקום מסעדות שף הוא מעדיף את השווארמה של אמיל בחיפה ואת דברי המאפה של נדב קינוחים ברמת ישי. חיים הנדוורקר קיבל הצצה נדירה למטבח שלו

חיים הנדוורקר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חיים הנדוורקר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ