אסף גרניט מרדד את אמנות הפיצה

אין מחשבה, אין ביטוי אישי: השף אסף גרניט משתמש בפניו המוכרות כדי לקדם סדרת פיצות חדשה ומרדד את מקצועו

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
שגיא כהן

הפיצות החדשות של אסף גרניט ברשת דומינו'ס הן בסדר גמור. אוי ואבוי אם הן לא היו. אחת, "בצלאל" טובה; אחרת, "4 מחבתות", בסדר; השלישית, "בקרנה", חלשה. זו לא אשמת גרניט. ככל הנראה, הוא התבקש לספק מתכון לפיצה עם בשר ואפשר להניח שאפילו אסקופייה הגדול היה מתקשה להתקין משהו סביר מ"חזה בקר פרוס דק". אין בכלל ספק שיצרני המוצר הזה יכולים להוכיח באותות ובמופתים שמדובר במעדן שכל כולו בשר איכות משובח, אבל איכשהו קשה לי להשתחרר מהתחושה שאם יזרקו לטיגריס מורעב חתיכה מהנתח הזה, הוא יעדיף סלט קינואה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ