בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אסף גרניט מרדד את אמנות הפיצה

אין מחשבה, אין ביטוי אישי: השף אסף גרניט משתמש בפניו המוכרות כדי לקדם סדרת פיצות חדשה ומרדד את מקצועו

60תגובות
אסף גרניט
דן פרץ

הפיצות החדשות של אסף גרניט ברשת דומינו'ס הן בסדר גמור. אוי ואבוי אם הן לא היו. אחת, "בצלאל" טובה; אחרת, "4 מחבתות", בסדר; השלישית, "בקרנה", חלשה. זו לא אשמת גרניט. ככל הנראה, הוא התבקש לספק מתכון לפיצה עם בשר ואפשר להניח שאפילו אסקופייה הגדול היה מתקשה להתקין משהו סביר מ"חזה בקר פרוס דק". אין בכלל ספק שיצרני המוצר הזה יכולים להוכיח באותות ובמופתים שמדובר במעדן שכל כולו בשר איכות משובח, אבל איכשהו קשה לי להשתחרר מהתחושה שאם יזרקו לטיגריס מורעב חתיכה מהנתח הזה, הוא יעדיף סלט קינואה. הפיצה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו