בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מאיר אדוני: "כל מה שעשיתי בישראל הוביל לפתיחת מסעדה בניו יורק"

האוכל הים תיכוני נמצא בשיאו בניו יורק ובדיוק בטיימינג הזה יפתח השף מאיר אדוני מסעדה בלב מנהטן ומצהיר: "לא נביא לפה את כתית"

7תגובות
השף מאיר אדוני
תומר אפלבאום

"החלום שלי היה תמיד לפתוח מסעדה בניו יורק", אומר השף מאיר אדוני העומד לפתוח כאן את המסעדה המדוברת שלו. "אני 21 שנה במסעדנות עם ארבע מסעדות בארץ. כל מה שעשיתי בישראל הוביל לרגע הזה של פתיחת מסעדה בניו יורק והנה הרגע הזה מגיע". בבוקר הראיון עמו, עשה אדוני צעד סימלי מבחינתו. הוא נסע למסעדה, שאגב לא תהיה כשרה, והתקין מזוזה על המשקוף. עכשיו אנחנו נפגשים בברדס בייקרי באזור היוניון סקוור, לא הרחק מהמקום בו תקום בקרוב המסעדה החדשה של אדוני. לא בכדי נקבע המפגש דווקא לגרסה הניו יורקית למאפיית לחמים,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו