מאיר אדוני: "כל מה שעשיתי בישראל הוביל לפתיחת מסעדה בניו יורק"

האוכל הים תיכוני נמצא בשיאו בניו יורק ובדיוק בטיימינג הזה יפתח השף מאיר אדוני מסעדה בלב מנהטן ומצהיר: "לא נביא לפה את כתית"

ניו יורק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ניו יורק

"החלום שלי היה תמיד לפתוח מסעדה בניו יורק", אומר השף מאיר אדוני העומד לפתוח כאן את המסעדה המדוברת שלו. "אני 21 שנה במסעדנות עם ארבע מסעדות בארץ. כל מה שעשיתי בישראל הוביל לרגע הזה של פתיחת מסעדה בניו יורק והנה הרגע הזה מגיע".

בבוקר הראיון עמו, עשה אדוני צעד סימלי מבחינתו. הוא נסע למסעדה, שאגב לא תהיה כשרה, והתקין מזוזה על המשקוף. עכשיו אנחנו נפגשים בברדס בייקרי באזור היוניון סקוור, לא הרחק מהמקום בו תקום בקרוב המסעדה החדשה של אדוני. לא בכדי נקבע המפגש דווקא לגרסה הניו יורקית למאפיית לחמים, שכן גדי פלג שותפו של אדוני, חולש גם על המקום הפופולארי הנ"ל. בבייקרי פלג משתף פעולה עם האופה אורי שפט. כמו שאפשר לראות הקשר הישראלי כאן בפעולה.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ