בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה שלא הלך ביפו, עף בניו יורק

אחרי שפתח את מסעדת "שקוף" ביפו שהקדימה את זמנה וגרמה לו לפשיטת רגל, השף אלדד שם טוב מביא את הגרסה שלו לאוכל הישראלי לברוקלין. הפעם, הניו יורקרים אוהבים את זה ועומדים בשבילו בתור

18תגובות
השף אלדד שם טוב במסעדת שקוף ז"ל
דניאל צ'צ'יק

בתוך תהליך המעבר של שפים ישראלים לניו יורק, הצליח אלדד שם טוב, פעם השף של מסעדת "שקוף" ביפו ליצור משהו ייחודי. שם טוב, כיום, הוא השף של מסעדת הגלאסרי בגרינפוינט ברוקלין שבה הוא יצר וריאציה מעניינת של אוכל ישראלי שמושכת אליה הרבה היפסטרים. מה שלא הלך ביפו, רץ בניו יורק. על הגלאסרי שומעים מפה לאוזן ואם לשפוט ממראה עיניים, לקוחות לא חסרים להם. בשעות הלילה המקום שבו יש כמאה מקומות ישיבה, מלא. וזה לא דבר של מה בכך. המסעדה נמצאת במקום לא כל כך שגרתי ולא כל כך נגיש: באזור התעשייתי של גרינפוינט...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו