מה זה לנסוע עד קיבוץ מסדה בשביל הפיצה הנפוליטנית הטובה בארץ?

בנאפולי נוסעים שעות בשביל פיצה אחת מצוינת, ובכן, גם כאן אפשר (עובדה אנחנו נסענו עד קיבוץ מסדה בשבילה)

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רוני קשמין
רוני קשמין

יוני אברהם, פיציולו (שף המתמחה בהכנת פיצה) יליד טבריה שהעתיק את מגוריו לקיבוץ מסדה עם משפחתו, כנראה לא תכנן ובטח לא היה חייב להכין את הפיצה הנפוליטנית הטובה בארץ. למעשה, רוב הסיכויים שבמקום שלו – היה מוטב אם לא היה מכין אותה, ונשאר עם הפיצרייה ה'רגילה' שהייתה לו עוד קודם. אברהם, שבכלל מגיע מעולמות תוכן של אדריכלות ועיצוב חיפש פעם, בין עבודות, דרך קלה להרוויח כסף והחליט לפתוח פיצרייה. הוא כנראה לא ניחש עד כמה החזון שיתלווה אליה בהמשך יגיע רחוק ויעלה לו ביוקר. ובכן, את פיצריית "פרסקה" הוא הקים לפני ארבע שנים כפתרון מהיר לכסף קל אבל מאז היא התרחקה אלפי שנות אור וקִדמה ממה שהייתה, או נועדה להיות, כשנוסדה. בשנים שעברו מאז, איפשהו בין ביקור משפחתי בבית אוכל איטלקי בתאילנד לבין השתתפות בתחרות פיצה בינלאומית בארץ, נפל לאברהם האסימון. הוא הבין שהוא לא הולך עוד לעשות הנחות – לא לעצמו ולא ללקוחות. הוא הולך להכין את הפיצה המושלמת, אפילו אם יהיה זה דווקא הוא שמשלם את המחיר.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ