בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה זה לנסוע עד קיבוץ מסדה בשביל הפיצה הנפוליטנית הטובה בארץ?

בנאפולי נוסעים שעות בשביל פיצה אחת מצוינת, ובכן, גם כאן אפשר (עובדה אנחנו נסענו עד קיבוץ מסדה בשבילה)

19תגובות
פיצה מרגריטה בפיצה פרסקה
דניאל לילה

יוני אברהם, פיציולו (שף המתמחה בהכנת פיצה) יליד טבריה שהעתיק את מגוריו לקיבוץ מסדה עם משפחתו, כנראה לא תכנן ובטח לא היה חייב להכין את הפיצה הנפוליטנית הטובה בארץ. למעשה, רוב הסיכויים שבמקום שלו – היה מוטב אם לא היה מכין אותה, ונשאר עם הפיצרייה ה'רגילה' שהייתה לו עוד קודם. אברהם, שבכלל מגיע מעולמות תוכן של אדריכלות ועיצוב חיפש פעם, בין עבודות, דרך קלה להרוויח כסף והחליט לפתוח פיצרייה. הוא כנראה לא ניחש עד כמה החזון שיתלווה אליה בהמשך יגיע רחוק ויעלה לו ביוקר. ובכן, את פיצריית "פרסקה" הוא הקים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו