מסע בין כדורים: תשע גלידות שטעים להכיר

לא מעט רשתות גלידה השתלטו על המרחב הגלידתי והשכיחו כי ברחבי הארץ פועלות גלידריות עצמאיות עם טעמים נועזים. הנה תשע שכדאי להכיר

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רוני קשמין
רוני קשמין

בעולמנו מלא הרשתות, אם יש תחום אחד בו בקריית שמונה ובאילת יכולים ליהנות מאותו מוצר איכותי, בדיוק כמו בתל אביב, חיפה וירושלים (ולא, זה לא ממש קורה בקפה ובהמבורגרים), אפשר לומר כי הוא שמור בעיקר לליקוק הגלידה. רשתות כמו וניליה, לג'נדה, אלדו ואייסברג שאפשר לראות בכל מקום כמעט, מגישות להמונים גלידות טריות וטעימות (רוב הזמן) ומחנכות לטעמים חדשים, לצד כל מה שהקהל אוהב. מעבר להן כמעט שכחנו שעוד נותרו כמה גלידריות עצמאיות, קטנות ובוטיקיות שעושות מלאכתן נאמנה, ומביאות לצד טעמים מוכרים גם יציאות נועזות. יצאנו לשיטוט בארץ ומצאנו כמה טעמים ומקומות חדשים, שכדאי להכיר:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ