טייג'ל ראו, ניו יורק טיימס

הירח מלא והדובדבנים בשלים בפינה הדרומית־מזרחית של צפון דקוטה. "זה הריח היחיד שמחזיר אותי לילדות", אומר שון שרמן מעל סיר שפירות היער מתבשלים בו מתחת לקצף מנומר בוורידים אדומים. שרמן מרתיח זקן תירס עם פרחי ברגמוט סגולים כדי להכין תה, ומשחים בשר ארנב עם מחטי אשוחית. הוא השרה את פטריית הצ'אגה המשגשגת על עצי אשוח בתוך חלב חמים של אגוזי לוז, ושרף ענפי ערער וקלחי תירס עד שלא נשאר מהם אלא אפר שחור ורך.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ