בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ניוקי, מאפינס ועוד דברים שעושים מדלעת

ניוקי איטלקי? מאפינס אמריקאיים? סלט צפון־אפריקאי? את כולם אפשר להכין, רגע לפני בוא היורה, מדלעת

תגובות
דלעת
מתן שופן

אולי באשמת האמריקניזציה ושגעת ליל כל הקדושים שלהם – הדלעת נתפשת כמסמלת את הסתיו. מודה שגם אני נתפסתי במלכודת המתיקות הזאת כאשר פסעתי ברחובות ניו יורק באוקטובר, ונדמה היה שכל העיר התכסתה בכתום: החצרות הקטנות, דוכני השווקים וכמובן המסעדות והקונדיטוריות שהציעו מאכלי דלעת רבים ואפילו בירה דלעת. אבל למעשה, הדלעת היא פרי קייצי. שי שבח, ממייסדות החווה החקלאית "קיימא בארותיים" שבעמק חפר, מסבירה כי התפישה המוטעית שזהו פרי סתווי התקבעה בזכות חיי המדף הארוכים של דלועים ויכולת השימור שלהן לאורך זמן; אם...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו