רוני קשמין
רוני קשמין

עם בתי אוכל וברים שנפתחים חדשות לבקרים, גבעתיים מתרחקת יותר ויותר מהמוניטין שדבק בה לאורך השנים - לא עוד עיר מנומנמת, מושבם של המזדקנים. "הצערה" ו"תל-אביביזציה" הן שתי תופעות שמדבר עליהן באריכות רן קוניק, ראש העיר, אבל באותה נשימה הוא אומר: "גבעתיים לא מתכוונת או מנסה להיות משהו שהיא לא, היא לא הייתה ולא תהיה תל אביב". למרות זאת, לא רק שיותר יותר מקומות חדשים נפתחים בה, אלא שגם לא מעט בתי עסק מתל אביב בוחרים להתרחב דווקא אליה, ולפתוח בה סניף. "טיטו", המסעדה האיטלקית מקבוצת "בּנדיקט"; בית האוכל הבריא "בּיסל'ה"; בר הקוקטיילים "טיפהמרה" וה"מלבּיה" משוק הכרמל ושוק הפשפשים – הן רק כמה דוגמות להתעוררות האמיתית של גבעתיים מהשבועות האחרונים בלבד.

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ