בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ממאסטר שף למחלקת תיירים: טירוף הסיורים הקולינריים בחו"ל

דוכני המזון של סינגפור, סדנאות הבישול של תאילנד, המתוקים של פריז, הדגים של האדריאטי וכמובן - המון יין ובירה. טיולי האוכל הפכו מצרך מבוקש עבור התייר הישראלי, שגם הטיול המאורגן כבר מפחיד אותו פחות. למה דווקא עכשיו? וכמה זה עולה לנו? הצצה לטרנד הלוהט של השנה החולפת

9תגובות
השוק הצף בבנגקוק
סוואלי אלדר

במרס האחרון נרצחו שלושה ישראלים בפיגוע באיסטנבול. העיתונים סיפרו על קבוצה קטנה ומגובשת של חובבי אוכל - פודיס. הם טיילו במסגרת מועדון בייגלה, מוסד שחרת על דגלו נהנתנות וחקר פעיל אחר הביס המושלם. העיסוק בטרגדיה העלה על נס דווקא את הנאות החיים וחשף את מה שמבעבע כבר זמן מה מתחת לפני השטח - טיולי האוכל המושחתים בחו"ל. כי אם עד לפני שנתיים התלהבנו מסיורים בשווקים אקזוטיים יחסית בגבולות הארץ, הרי שעכשיו אנחנו נושאים עינינו לחו"ל, בסיורים מאורגנים היטב, תפורים לפי מידה, בחיפוש אחר חומרי גלם משובחים,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו