בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שובר חלות: ספר הבישול החדש שמציג לעולם את האפייה הישראלית

בספרו הבינלאומי הראשון מציג האופה אורי שפט לעולם את הבייגלה הירושלמי, החלות המסוגננות והפיתה. בראיון הוא מגלה למה הבבקה של ניו יורק שונה מהבבקה שלו בתל אביב

3תגובות
הבבקה של אורי שפט
Con Poulos

בגיל 27 החזיק אורי שפט בתואר ראשון בכימיה, אבל לא היה לו מושג מה לעשות עם חייו. כמו כל צעיר בוגר תואר ראשון הוא יצא לטייל בעולם, אבל דווקא בלב הודו הבין שפט שכל מה שהוא רוצה לעשות בחיים זה להיות אופה. "חודשיים לאחר מכן כבר למדתי בשטוקהולם", אומר שפט בראיון מיוחד להארץ, "מהיום הראשון ידעתי שזו היתה הבחירה המושלמת בשבילי". בתור ילד שפט בילה את שעות אחר הצהריים במטבחה של אמו, שם ראה אותה מכינה את ארוחות המשפחה, ולקראת סופי השבוע אופה  את החלה המסורתית לשבת. "בקיצור, התעניינתי יותר באמא שלי מאשר...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו