לבשל כמו סלבדור דאלי

בימיו המאוחרים, הוציא סלבדור דאלי ספר בישול אקסצנטרי, לא שגרתי ולא לגמרי ישים. כעת, הוא יוצא במהדורה מיוחדת

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין

סלבדור דאלי, אמן הסוריאליזם הספרדי-קטלאני בעל השפם האיקוני, לא היה מההולכים בתלם, בלשון המעטה. אופיו הבלתי-שגרתי, נע בין אקסצנטרי לתיאטרלי ניבט בכל אספקט בחייו, בין אם ביצירותיו טבולות השיגעון, ובין אם בחייו הפרטיים וכן, גם בשפמו. מכלול שכנראה הפך אותו לאמן שהוא גם ידוען ("סלב", אם תרצו) ולאחד האמנים המשפיעים והמוכרים של המאה העשרים וכן המאה שבאה בעקבותיה.

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ