בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לבשל כמו סלבדור דאלי

בימיו המאוחרים, הוציא סלבדור דאלי ספר בישול אקסצנטרי, לא שגרתי ולא לגמרי ישים. כעת, הוא יוצא במהדורה מיוחדת

2תגובות
מתוך ספר הבישול של דאלי
TASCHEN

סלבדור דאלי, אמן הסוריאליזם הספרדי-קטלאני בעל השפם האיקוני, לא היה מההולכים בתלם, בלשון המעטה. אופיו הבלתי-שגרתי, נע בין אקסצנטרי לתיאטרלי ניבט בכל אספקט בחייו, בין אם ביצירותיו טבולות השיגעון, ובין אם בחייו הפרטיים וכן, גם בשפמו. מכלול שכנראה הפך אותו לאמן שהוא גם ידוען ("סלב", אם תרצו) ולאחד האמנים המשפיעים והמוכרים של המאה העשרים וכן המאה שבאה בעקבותיה. יחד עם הלך הרוח שלא הולך נגד הזרם, כמעט צפוי היה שדאלי לא ילך עם הזרם המרכזי גם בימיו המאוחרים. בשונה מאמנים אחרים, שמגיעים לשנותיהם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו