בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טוסקנה בישראל: סיבוב של יין ואוכל בהרי ירושלים

40 יקבים מרכיבים את אחד מאזורי היין המבטיחים והמגוונים ביותר בישראל. ליבי שפרלינג יצאה לסיבוב בין המקומות המעניינים והטעימים באזור

תגובות
סינטה טלה מעושנת במטבח של רמה
אביב נווה

לאיטלקים יש את טוסקנה, לצרפתים יש את בורגון, לספרדים את ריוחה ולנו יש את מטה יהודה. אזור היין של מטה יהודה הוא אחד הפוריים בישראל ולראייה אפשר לפגוש על תא שטח קטן יחסית יותר מ-40 יקבים קטנים וגדולים. הסיבה לכך פשוטה - אזור הגידול הייחודי זכה במהלך השנים להערכה רבה, בזכות הכירו בחשיבות מבנהו ההררי, מדרונותיו התלולים אשר פונים לכיוונים שונים והקרקע שבה סלעי גיר עשירים במינרליים לצד אקלים מקומי שמתאפיין בחורף קר במיוחד לצד צניחת טמפרטורות קיצונית בלילות הקיץ החמים. במקומות אחרים הקרקע היא דווקא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו