בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך הופכים מתכונים של מסעדת מישלן לכשרים?

מה קורה כשהשף רפאל סנטנו ממסעדת "מארוחה לימון" מכוכבת מישלן מספרד והשף יהונתן ברבי מהמסעדה הכשרה "ליליות" בתל אביב נפגשים?

5תגובות
הטיפול בשוקולד
שלומי יוסף

מפגשים בין שפים מעולמות שונים נועדו, בין היתר, להפרות זה את זה ולחבר בין מטבחים שביום יום סיכוי נמוך עד בלתי סביר שייפגשו. בצד הפחות חיובי של העסק, לעתים המפגשים הללו מולידים פעמים רבות אילוצים ופשרות, כשצד אחד יוצא בדרך כלל פחות מרוצה מהעניין. כשצד אחד מחזיק באמתחתו כוכב מישלן בספרד והצד השני מחזיק במסעדת שף כשרה בתל אביב, מסלול ההתנגשות מהיר אפילו יותר. אם כן, זה לא פלא שכשהשף יהונתן ברבי ממסעדת ליליות קיבל על עצמו לארח את שף רפאל סנטנו ממסעדת "מארוחה לימון" מהעיירה ויגו הספרדית, במסגרת...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו