בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"בַּלַדי": כך נתקלתי במתכון ששינה את חיי

ספרם של דוחול ספדי ומיכל וקסמן, "בלדי: ארבע עונות במטבח", מציע שפע של מעדנים, אבל עוגת הקובה, אוי, עוגת הקובה המופלאה

12תגובות

בַּלַדי: ארבע עונות בנצרת. יותר מ–100 מתכונים מהמטבח הערבי המסורתי דוחול ספדי, מיכל וקסמן. צילומים: דניה ויינר. הוצאת ידיעות ספרים, 320 עמודים, 138 שקלים לאחרונה הבנתי שאני חושב יותר מדי על אוכל ופחות מדי על כל דבר אחר. זה היה במהלך חול המועד סוכות, כשנדרשתי למיטת חוליו של חבר. משהו גדל שם תחת הצוואר, נדרשו קצת לחתוך, להוציא ואז להחלים. ישבתי לצדו כשצווארו חבוש היטב, הקשבתי לסיפורי בית חולים ששום דבר בהם אינו מעורר תיאבון, ובכל זאת, כל מה שרציתי זה לנגוס לו שם בצוואר. לא בהקשר ערפדי, לא שום...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו