בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תשעה מקומות עם סביח מעולה (שהם לא עובד מגבעתיים)

בזמן שהסביח כובש את המסעדות הטרנדיות באמריקה, בארץ הוא עדיין נותר אוכל רחוב מהזן המשובח. מהסביח המפורק, דרך הסביח הקלאסי ועד סביח בטטה או כרובית, הנה תשעה מקומות ברחבי הארץ שעושים כבוד לסביח

98תגובות
סביח בזוללים טבעון
רותם מימון

אין זה שכיח שמאכל יהודי שורשי המייצג לכאורה את עולם הבישול הישן, מקבל אימוץ חם מצד מטבחים עולמיים אחרים. אבל כמו שזה נראה כרגע, אחרי הפלאפל, החומוס והשקשוקה הגיע זמנו של הסביח לקבל את דקות התהילה שלו באמריקה. לא רק כאוכל רחוב אלא במסעדות השף, ממשיך הסביח את מה שקרה בשנים האחרונות ל"מטבח הישראלי": פתאום אפשר למצוא אותו במסעדות טרנדיות בסן פרנסיסקו ובניו יורק, בניו אורלינס ובפילדלפיה – הרחק ממקומות שמציעים "משהו בפיתה" לעת מצוא. האמת היא שדי ברור למה הסביח הוא כזה להיט באמריקה (הרואים בו כעוד...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו