תשעה מקומות עם סביח מעולה (שהם לא עובד מגבעתיים)

בזמן שהסביח כובש את המסעדות הטרנדיות באמריקה, בארץ הוא עדיין נותר אוכל רחוב מהזן המשובח. מהסביח המפורק, דרך הסביח הקלאסי ועד סביח בטטה או כרובית, הנה תשעה מקומות ברחבי הארץ שעושים כבוד לסביח

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רותם מימון

אין זה שכיח שמאכל יהודי שורשי המייצג לכאורה את עולם הבישול הישן, מקבל אימוץ חם מצד מטבחים עולמיים אחרים. אבל כמו שזה נראה כרגע, אחרי הפלאפל, החומוס והשקשוקה הגיע זמנו של הסביח לקבל את דקות התהילה שלו באמריקה. לא רק כאוכל רחוב אלא במסעדות השף, ממשיך הסביח את מה שקרה בשנים האחרונות ל"מטבח הישראלי": פתאום אפשר למצוא אותו במסעדות טרנדיות בסן פרנסיסקו ובניו יורק, בניו אורלינס ובפילדלפיה – הרחק ממקומות שמציעים "משהו בפיתה" לעת מצוא.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ