שמונה מקומות עם סביח מעולה (שהם לא עובד מגבעתיים)

בזמן שהסביח כובש את המסעדות הטרנדיות באמריקה, בארץ הוא עדיין נותר אוכל רחוב מהזן המשובח. מהסביח המפורק, דרך הסביח הקלאסי ועד סביח בטטה או כרובית, הנה שמונה מקומות ברחבי הארץ שעושים כבוד לסביח

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רותם מימון

אין זה שכיח שמאכל יהודי שורשי המייצג לכאורה את עולם הבישול הישן, מקבל אימוץ חם מצד מטבחים עולמיים אחרים. אבל כמו שזה נראה כרגע, אחרי הפלאפל, החומוס והשקשוקה הגיע זמנו של הסביח לקבל את דקות התהילה שלו באמריקה. לא רק כאוכל רחוב אלא במסעדות השף, ממשיך הסביח את מה שקרה בשנים האחרונות ל"מטבח הישראלי": פתאום אפשר למצוא אותו במסעדות טרנדיות בסן פרנסיסקו ובניו יורק, בניו אורלינס ובפילדלפיה – הרחק ממקומות שמציעים "משהו בפיתה" לעת מצוא.

תגיות קשורות:

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ