בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מלצר, יש לי אלוהים בצלחת

שפים מובילים מגלים את אלוהים, מסעדות מפורסמות הופכות לכשרות ועולם הקולינריה גועש. האם הדמוגרפיה משנה את האוכל הישראלי, מי מרוויח מהמהלך, מה המחיר האמיתי של הכשרות ואולי מדובר בכלל ביחסי ציבור מתוחכמים?

58תגובות
"מיט קיצ'ן" בתל אביב. "זיהינו חלל בתחום מסעדות השף הכשרות הטובות", אומר קובי מפן, מנהל ושותף במסעדה
אנטוליו מיכאלו

כשהשפית חיה קלור הודיעה לבתה אסתר שהיא מתכוונת לסגור בסופי שבוע את הבר־מסעדה שלהן "באגסי" ברחוב פלורנטין בתל אביב, זו האחרונה חשבה שמשהו השתבש בדעתה של אמה. איך אפשר יהיה לסגור את החודש כשיותר ממחצית מההכנסות של המקום הן בסופי שבוע, תהתה הבת. יומיים של הלם ובכי חלפו על אסתר עד שנעתרה להפצרותיה של אמה. מיד לאחר תשעה באב, הגיעו משגיחי הכשרות והכשירו את המטבח בתוך כמה שעות. אחרי תהליך ארוך של מחשבה, החלפת הסכו"ם והתפריט, במחי לילה נהפך הבר בן ה-15 ממקום חילוני, המערבב בשר וחלב לארוחת בוקר, למקום...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו