מלצר, יש לי אלוהים בצלחת

שפים מובילים מגלים את אלוהים, מסעדות מפורסמות הופכות לכשרות ועולם הקולינריה גועש. האם הדמוגרפיה משנה את האוכל הישראלי, מי מרוויח מהמהלך, מה המחיר האמיתי של הכשרות ואולי מדובר בכלל ביחסי ציבור מתוחכמים?

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים59
רותם מימון

כשהשפית חיה קלור הודיעה לבתה אסתר שהיא מתכוונת לסגור בסופי שבוע את הבר־מסעדה שלהן "באגסי" ברחוב פלורנטין בתל אביב, זו האחרונה חשבה שמשהו השתבש בדעתה של אמה. איך אפשר יהיה לסגור את החודש כשיותר ממחצית מההכנסות של המקום הן בסופי שבוע, תהתה הבת. יומיים של הלם ובכי חלפו על אסתר עד שנעתרה להפצרותיה של אמה. מיד לאחר תשעה באב, הגיעו משגיחי הכשרות והכשירו את המטבח בתוך כמה שעות. אחרי תהליך ארוך של מחשבה, החלפת הסכו"ם והתפריט, במחי לילה נהפך הבר בן ה-15 ממקום חילוני, המערבב בשר וחלב לארוחת בוקר, למקום כשר.

רותם מימון

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ