מלצר, יש לי אלוהים בצלחת

שפים מובילים מגלים את אלוהים, מסעדות מפורסמות הופכות לכשרות ועולם הקולינריה גועש. האם הדמוגרפיה משנה את האוכל הישראלי, מי מרוויח מהמהלך, מה המחיר האמיתי של הכשרות ואולי מדובר בכלל ביחסי ציבור מתוחכמים?

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ