בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך לאכול בחוץ ולהישאר בריאים

נקודת התורפה של אורח חיים בריא, זוהי היציאה לאכול בחוץ. הדיאטנית רקפת אריאלי (מפרש קיטשן) מסבירה איך לעשות את זה נכון וכמה קלוריות מסתתרות מאחורי כריך הטופו שהזמנתם

תגובות
סלט ברזאולה
דודו בכר

אין משפט שמתאים יותר לדיאטה מאשר "ביתי הוא מבצרי". כל חובבי האוכל שמנסים לאמץ אורח חיים בריא יודעים שאם יש נקודת תורפה לכל אורח חיים תזונתי ובריא, הרי שזוהי היציאה מהבית, למסעדות ובתי קפה, למקום שבו אין לנו שליטה על חומרי הגלם ואנחנו לא יודעים מה מכילה כל מנה (גם אם מספרים לכם הכל בתפריט) או כיצד הכינו אותה. רובנו מבלים שעות רבות בעבודה, בלימודים, בפגישות או בנסיעות, הרחק מהבסיס היציב של המטבח שלנו. אם בתחילה אנחנו משתדלים לשמור על הרגלי אכילה בריאים מחוץ לבית, עם הזמן הרעב ממוטט את קווי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו