שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

איך לאכול בחוץ ולהישאר בריאים

נקודת התורפה של אורח חיים בריא, זוהי היציאה לאכול בחוץ. הדיאטנית רקפת אריאלי (מפרש קיטשן) מסבירה איך לעשות את זה נכון וכמה קלוריות מסתתרות מאחורי כריך הטופו שהזמנתם

רקפת אריאלי, דיאטנית אורח
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רקפת אריאלי, דיאטנית אורח

אין משפט שמתאים יותר לדיאטה מאשר "ביתי הוא מבצרי". כל חובבי האוכל שמנסים לאמץ אורח חיים בריא יודעים שאם יש נקודת תורפה לכל אורח חיים תזונתי ובריא, הרי שזוהי היציאה מהבית, למסעדות ובתי קפה, למקום שבו אין לנו שליטה על חומרי הגלם ואנחנו לא יודעים מה מכילה כל מנה (גם אם מספרים לכם הכל בתפריט) או כיצד הכינו אותה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ