פסטיבל א-שאם: זיכרון, תרבות ואבולוציה בצלחת

בפסטיבל בחיפה שמתחיל היום משחזרים שפים ערבים ושפים יהודים מנות מהמטבח של הלבנט ונותנים להן פרשנות מודרנית. השפית נוף עתאמנה אסמעיל מציגה שמונה מנות שמשקפות מצב כלכלי, סבלנות, גיאוגרפיה, תכונות אופי ודברים שהם הרבה יותר מאוכל

נוף עתאמנה אסמעיל, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
נוף עתאמנה אסמעיל, שפית אורחת

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ