בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הסיבים התזונתיים וחשיבותם לבריאות

גוף האדם אינו מסוגל לעכל סיבים, ובכל זאת הם מסייעים לשמירה על המשקל, לתפקוד מערכת העיכול ולאיזון רמות הכולסטרול והסוכר בדם. הדיאטנית רקפת אריאלי (מפרש קיטשן) מציעה דרך כיפית ליהנות מכל היתרונות האלה עם סלט קינואה, עדשים וירקות מרענן

11תגובות
סלט קינואה
לימור לניאדו תירו

כיצד משהו שהגוף שלנו לא יכול לעכל ושהאבולוציה לא עשתה שום מאמץ לשדך בינינו לבינו יכול להועיל לתזונה שלנו, לשמירה על המשקל ואפילו, יש שאומרים, להרחיק חלק מפגעי ההזדקנות? הכוונה היא לסיבים תזונתיים, סוג מורכב של פחמימה שמרכיב את דופנות התא של צמחים ולפיכך קיים בכל מזון שמגיע מהצומח. בעוד שגופם של בקר וצאן מכיל חיידקי מעיים שבתהליך ארוך של התאמה אבולוציונית הסתגלו אליהם ומפרקים את הסיבים, כך שהאנרגיה שטמונה בעשב, למשל, זמינה לפרות, עזים וכבשים, פחות נגישה לבני אדם שאינם יכולים לעכל את הסיבים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו