עקרונות האכילה המאוזנת

גיוון המזון, מינון נכון, עיתוי מדויק, הקפדה על איכות המזון ועל דרכי הבישול והתמדה בפעילות גופנית. הדיאטנית רקפת אריאלי (מפרש קיטשן) מפרטת כללי יסוד לשמירה על הבריאות ועל המשקל, ומצרפת מתכון לפילה דג מפנק

רקפת אריאלי, דיאטנית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רקפת אריאלי, דיאטנית אורחת

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ