בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סודותיהן הבריאים של הקטניות

חומוס, אפונה, עדשים וסויה עשירים בחלבון, פחמימות וסיבים ותורמים לירידה במשקל, לשמירה על רמות סוכר נמוכות, להפחתת לחץ הדם ועוד. הדיאטנית רקפת אריאלי (מפרש קיטשן) מציעה תבשיל חורפי של מגוון קטניות

7תגובות
מוטי מילרוד

תשכחו משנת הנחש, העכברוש או הדרקון: ארגון המזון והחקלאות של האו"ם הכריז כבר בתחילת השנה על 2016 כ-"שנת הקטניות". תרומתן לסביבה, הרכבן התזונתי והשפעתן הבריאותית החיובית – קטניות מסייעות בהתמודדות עם השמנה ובטיפול בסוכרת, מחלות לב, סרטן ויתר לחץ דם – הופכים את הקטניות לכוכבות של השנה. אחרי שנים של דימוי אפרפר, סוף סוף הן משתזפות באור הזרקורים, ורבים בציבור הרחב ובתעשיית המזון מגלים בהן עניין. בתוך קבוצת הקטניות תמצאו את החומוס, האפונה, השעועית לסוגיה (לבנה, אדומה, מש ולוביה), העדשים לצבעיהן...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו