בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מהשדה לצלחת: חמש מהחוות האורגניות הטובות בארץ

בעידן בו חשוב לדעת מהיכן הגיע המזון אל הצלחת וכשהחקלאות קורסת, הגיע הזמן לרכוש פירות וירקות מהחקלאים עצמם (ולחסוך בפערי התיווך). השף אסף בן משה יצא למסע בין חמש חוות אורגניות מומלצות

41תגובות
חווה חקלאית
אסף בן משה

לכל דבר יש מקור, כך לאדם, וכך לדברים שאנחנו אוכלים. הילדים שלנו, שלפעמים מתבלבלים וחושבים שהאבוקדו גדל בסופר, מזכירים שלכל הדברים שאנחנו אוכלים יש מקור – ירקות, פירות, בעלי חיים, חלב. הכל הגיע ממקור כלשהו. גדל איפה שהוא. מישהו היה צריך לדאוג לדברים האלה, לטפל בהם, לזרוע אותם, להשקות אותם, לוודא שאין עליהם מזיקים, לקטוף אותם ולהעביר אותם למקום אחר בו אנשים יוכלו לקבל אותם. בשבילי אחד הדברים החשובים ביותר לגבי מה שאני אוכל זה לדעת מאיפה זה הגיע, מי דאג לדברים האלה לפני שהם הגיעו אליי.  יש כמה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו