השפים כבר מזמן הבינו שהישראלים אוהבים קרמבו

כל שנה בחורף מתמלאים תפריטי המסעדות בגרסאות שונות לקינוח הקלאסי. לכם רק נותר להחליט מה לאכול קודם הביסקוויט או הקצפת?

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים3
רותם מימון

יום אחד יצטרכו חוקרי הקולינריה לחקור מה יש בו בקרמבו שישראלים כל כך אוהבים, בעיקר בעידן שבו כבר יצאו ממתקים מתוחכמים, טעימים וטובים יותר? האם זה רק הגעגוע לגלידה, בגרסת החורף? כנראה שהסיבות לכך הן פשוטות יותר: קינוח זול, מהיר, קלאסי ונוסטלגי, עונתי עד געגוע ונוצרה סביבו איזו הילה מיתית — מה אוכלים קודם — הביסקוויט או הקצפת?

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ