השפים כבר מזמן הבינו שהישראלים אוהבים קרמבו - אוכל - הארץ

השפים כבר מזמן הבינו שהישראלים אוהבים קרמבו

כל שנה בחורף מתמלאים תפריטי המסעדות בגרסאות שונות לקינוח הקלאסי. לכם רק נותר להחליט מה לאכול קודם הביסקוויט או הקצפת?

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

יום אחד יצטרכו חוקרי הקולינריה לחקור מה יש בו בקרמבו שישראלים כל כך אוהבים, בעיקר בעידן שבו כבר יצאו ממתקים מתוחכמים, טעימים וטובים יותר? האם זה רק הגעגוע לגלידה, בגרסת החורף? כנראה שהסיבות לכך הן פשוטות יותר: קינוח זול, מהיר, קלאסי ונוסטלגי, עונתי עד געגוע ונוצרה סביבו איזו הילה מיתית — מה אוכלים קודם — הביסקוויט או הקצפת?

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ