בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השפים כבר מזמן הבינו שהישראלים אוהבים קרמבו

כל שנה בחורף מתמלאים תפריטי המסעדות בגרסאות שונות לקינוח הקלאסי. לכם רק נותר להחליט מה לאכול קודם הביסקוויט או הקצפת?

3תגובות
גלידה בטעם ומרקם קרמבו בבאי דה וואיי
אור קפלן

יום אחד יצטרכו חוקרי הקולינריה לחקור מה יש בו בקרמבו שישראלים כל כך אוהבים, בעיקר בעידן שבו כבר יצאו ממתקים מתוחכמים, טעימים וטובים יותר? האם זה רק הגעגוע לגלידה, בגרסת החורף? כנראה שהסיבות לכך הן פשוטות יותר: קינוח זול, מהיר, קלאסי ונוסטלגי, עונתי עד געגוע ונוצרה סביבו איזו הילה מיתית — מה אוכלים קודם — הביסקוויט או הקצפת? השפים הבינו מזמן את הקונספט ובכל שנה בחורף מתחילים למלא את תפריטי הקינוחים בגרסתם לקרמבו. הרי מה יכול להיות מתאים יותר לסיומה של ארוחה דשנה מביסקוויט גדול וטעים לשם שינוי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו