2016 באוכל: זו הייתה השנה שהייתה

השפים ירדו לרחוב, הכשרות השתוללה, המטבח ההודי זכה סוף סוף להכרה ופתאום כולם רוצים אוכל מושחת. הנה 13 דברים שעשו את 2016

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ליבי שפרלינג

2016 הייתה שנה רבת תהפוכות. נסגרו במהלכה מסעדות שחשבנו שיהיו כאן לתמיד, הרבה מאוד מסעדות נפתחו אבל רק חלקן הצליח לשמח בחדשנות וביצירתיות, בתעוזה או בתמחור שפוי. המטבח ההודי כמו גם הגאורגי פרצו לחיינו בסערה, יצאנו להרבה ממאוד סיורים קולינריים וכן - הכשרות הרימה ראשה ונתנה את אותותיה דווקא במקום שהכי פחות ציפו לה - בתל אביב. זו הייתה השנה שהייתה.  

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ