בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

2016 באוכל: זו הייתה השנה שהייתה

השפים ירדו לרחוב, הכשרות השתוללה, המטבח ההודי זכה סוף סוף להכרה ופתאום כולם רוצים אוכל מושחת. הנה 13 דברים שעשו את 2016

תגובות
מנת טאלי במסעדת מא פאו
אנטולי מיכאלו

2016 הייתה שנה רבת תהפוכות. נסגרו במהלכה מסעדות שחשבנו שיהיו כאן לתמיד, הרבה מאוד מסעדות נפתחו אבל רק חלקן הצליח לשמח בחדשנות וביצירתיות, בתעוזה או בתמחור שפוי. המטבח ההודי כמו גם הגאורגי פרצו לחיינו בסערה, יצאנו להרבה ממאוד סיורים קולינריים וכן - הכשרות הרימה ראשה ונתנה את אותותיה דווקא במקום שהכי פחות ציפו לה - בתל אביב. זו הייתה השנה שהייתה.   נעלה על ראש שמחתנו - איך נאמר זאת בעדינות? שנת 2016 לא הפליאה ביותר מדי פתיחות מרגשות. רבות מהסגירות של השנה האחרונה הניבו פתיחה חגיגית במקומה של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו