בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חמש מנות החמין הטובות בתל אביב

סוד הקסם של החמין הביתי הוא ההכנה שלו ובעיקר ההמתנה אליו. אבל בדיוק בעבור מי שאינו רוצה להכין ואין לו סבלנות לחכות, הנה חמישה מקומות שמגישים חמין נפלא, לישיבה במקום או לקחת הביתה

28תגובות
חמין
אביעד הרמן

החורף ההפכפך בא לנו בטוב עם הפוגות קצרות בין הממטרים. רק בשישי בבוקר אנחנו מתפללים לגשם של ממש, כזה שילך ויתחזק, יסחוף אותנו אל תוך השבת ויאפשר להתמסר לארוחת השבת האולטימטיבית. סיר חמין מהביל שאוכלים לאט לאט, ליד נהרות בירה קרה או וודקה קפואה, מלפפונים כבושים וחזרת. כזה שאחריו אפשר רק לחלום על שינה מתוקה או להגשים. אבל לא תמיד יש לנו כוח לטרוח על החמין בעצמנו, להתקין את המנה המחושבת, להנדס את חומרי הגלם בסדר מופתי, מתוכנן היטב, שיבטיח שחמחמות פריכה לצד מאזן נוזלים מדייק וביצה חומה במידה, שמנמנה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו