הטוב, הרע ובעיקר המכוער: כל צדדיו של האבוקדו

הביקוש לאבוקדו שובר שיאים חדשים. אחרי שטוסט אבוקדו כבש את העולם (ויצר נזקים סביבתיים), כעת מסעדה חדשה באמסטרדם לוקחת את החיבה לפרי הירוק לקצה

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין

העולם משתגע מאבוקדו: כשטוסט אבוקדו ושושני אבוקדו היו בין המנות הפופולאריות (והמצולמות) ביותר לשנת 2016, וכשהאבוקדו על תצורותיו הוכתר לא אחת בין הטרנדים הבולטים של השנה החולפת – אם חשבנו שאין יותר לאן להתקדם איתו, ההפך הוא הנכון. מי שחשב שהעולם והרשתות החברתיות (כמיקרוקוסמוס) כבר רוויים ממנו, לאחרונה נדמה שהאנשים דווקא צמאים לעוד ועוד אבוקדו. והמחיר? כמובן לא מאחר להגיע.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ