האוצרות הקולינריים של בית זרזיר

על כביש אחד המחבר בין עמק יזרעאל לגליל התחתון מסתתרים לא מעט אוצרות קולינריים, בהם בישול בדואי אותנטי, אחת ממנות החומוס הטובות בארץ והשווארמה המפתיעה בצפון

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

הכל בגלל ווייז. דקה וחצי של היסח הדעת מהטלפון ותוכנת הניווט שלחה אותנו הביתה דרך היישוב הבדואי בית זרזיר, כשהיא עוקפת פקקים אחרים בדרך. אמנם בסופו של דבר נוספו קילומטרים לא מועטים לנסיעה – אבל חלומו הרטוב של כל חובב אוכל – התגשם: כביש ארוך ומפותל שלאורכו משובצים אחד אחרי השני עוד ועוד מקומות מפתים לעצור בהם ולאכול. אז עצרנו. תוהים מה אוכלים ביישוב הבדואי והאם יש כאן תגליות באמת מעניינות, או שאולי מדובר במלכודות תיירים שנקלעו כמונו לעורק התחבורה שמחבר בין הגליל התחתון לעמק יזרעאל. הביקור בזרזיר הפתיע כל כך שמיד אחר כך כבר תיאמנו ביקור חוזר לבדיקת שטח מעמיקה יותר.

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ