בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האוצרות הקולינריים של בית זרזיר

על כביש אחד המחבר בין עמק יזרעאל לגליל התחתון מסתתרים לא מעט אוצרות קולינריים, בהם בישול בדואי אותנטי, אחת ממנות החומוס הטובות בארץ והשווארמה המפתיעה בצפון

16תגובות
הטאבון של פאטמה
אגמדיה

הכל בגלל ווייז. דקה וחצי של היסח הדעת מהטלפון ותוכנת הניווט שלחה אותנו הביתה דרך היישוב הבדואי בית זרזיר, כשהיא עוקפת פקקים אחרים בדרך. אמנם בסופו של דבר נוספו קילומטרים לא מועטים לנסיעה – אבל חלומו הרטוב של כל חובב אוכל – התגשם: כביש ארוך ומפותל שלאורכו משובצים אחד אחרי השני עוד ועוד מקומות מפתים לעצור בהם ולאכול. אז עצרנו. תוהים מה אוכלים ביישוב הבדואי והאם יש כאן תגליות באמת מעניינות, או שאולי מדובר במלכודות תיירים שנקלעו כמונו לעורק התחבורה שמחבר בין הגליל התחתון לעמק יזרעאל. הביקור בזרזיר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו