שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

מסע בעקבות הפיצה האולטימטיבית של ניו יורק

הניו יורקרים מכורים לפיצה ויוכיחו זאת 2,200 הפיצריות פזורות ברחבי העיר. חיים הנדוורקר יצא למסע עם מומחה הפיצה סקוט ווינר ובדק מי המציא את המשולשים, איפה שווה לעמוד בתור ולמה הפיצות בניו יורק טעימות יותר?

חיים הנדוורקר
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
חיים הנדוורקר

כשמנסים לברר מהו המאכל החביב ביותר על הניו יורקרים, יש שיגידו כי הנקניקייה עדיין מושלת בכיפה. אחרים יגידו שההמבורגר ויהיה מי שגיד שאסור לשכוח את הבייגל או הפרצעל. גם סנדוויץ' פסטרמי, פסטה או הבוריטו חביבים על הניו יורקרים עד מאוד, כמו גם הסטייקים הבלתי נדלים.

אם שואלים את סקוט ווינר, הוא אומר שיש מאכל אחד שכבש יותר מכל את ניו יורק וזוהי הפיצה. בניו יורק, הוא מספר, יש מספר עצום של פיצריות ומספרן נאמד בכ-2,200 מסעדות. נכון, בערים שונות בעולם יש יותר פיצריות מאשר בניו יורק, למשל בנפולי בה המציאו את הפיצה הנפוליטנית ובסן פאולו ששם משוגעים על פיצות. גם בישראל ניתן למצוא פיצות טובות ואפילו טובות מאד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ