בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסע בעקבות הפיצה האולטימטיבית של ניו יורק

הניו יורקרים מכורים לפיצה ויוכיחו זאת 2,200 הפיצריות פזורות ברחבי העיר. חיים הנדוורקר יצא למסע עם מומחה הפיצה סקוט ווינר ובדק מי המציא את המשולשים, איפה שווה לעמוד בתור ולמה הפיצות בניו יורק טעימות יותר?

6תגובות
פיצות בניו יורק
בלומברג

כשמנסים לברר מהו המאכל החביב ביותר על הניו יורקרים, יש שיגידו כי הנקניקייה עדיין מושלת בכיפה. אחרים יגידו שההמבורגר ויהיה מי שגיד שאסור לשכוח את הבייגל או הפרצעל. גם סנדוויץ' פסטרמי, פסטה או הבוריטו חביבים על הניו יורקרים עד מאוד, כמו גם הסטייקים הבלתי נדלים. אם שואלים את סקוט ווינר, הוא אומר שיש מאכל אחד שכבש יותר מכל את ניו יורק וזוהי הפיצה. בניו יורק, הוא מספר, יש מספר עצום של פיצריות ומספרן נאמד בכ-2,200 מסעדות. נכון, בערים שונות בעולם יש יותר פיצריות מאשר בניו יורק, למשל בנפולי בה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו