בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לאכול בלילה במחיר של צהריים: מה עומד מאחורי גל עסקיות הערב ששוטף את הארץ?

ארוחה עסקית בערב או מסלול טעימות לילי במחיר מוזל, הפכו להיות נוהג בלא מעט מסעדות בולטות ברחבי הארץ. האם זו עוד דרך יצירתית להוציא את הקהל שנשאר בבית בחורף או אולי דווקא מסימני הרוויה בשוק המסעדות? ליבי שפרלינג בדקה

19תגובות
מסעדת אונזה
אנטולי מיכאלו

רוויה כללית בשוק, מצב כלכלי לא מזהיר, תחרות, או רק החורף וימי הקור שהשאירו את הסועדים בבית? לאחרונה נראה שמסעדני הארץ מחפשים שלל דרכים יצירתיות למשוך לקוחות למסעדותיהם כאילו 2010 כאן מחדש: לשתף פעולה ולארח שפים נחשבים ממסעדות נחשבות, אם לא מחו"ל, להציע אוכל רחוב במסעדות יוקרה, לקיים פסטיבלים על פסטיבלים, להמציא ארוחות בוקר שופעות מנות ולאחרונה – להגיש ארוחות ערב במחיר צהריים. ואכן, בשבועות האחרונים אנו עדים למגמה חוזרת, שהיתה כאן ונעלמה ושוב הולכת וגוברת: עוד ועוד מסעדות מציעות עסקיות ערב או...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו