בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בוכים ואוכלים: מסע קולינרי ביאנגון

השלטון הצבאי רב השנים לא הצליח לנטרל את המטבח הבורמזי ולהפוך אותו למשמים, ויחד עם השפעות שכנותיה, יאנגון מציעה מטבח נדיר, מגוון, מתובל וחריף עד דמעות

8תגובות
דוכן אוכל רחוב ביאנגון

יאנגון נהדרת. כבר מהנחיתה בשדה התעופה מבינים כי יאנגון היא עיר של תפארת והדר. עיר עם תרבות עתיקת יומין והווה חי ובועט. גדולה, נושמת, עם עורקים חיים, עם נהר אדיר - נהר היאנגון החוצה אותה. בכלל, נראה שבמיאנמר מעדיפים לבנות את הערים על גדות נהרות ולא לחופי ים אנדמן. עם כבישים וגנים מלאי בודהה, מקדשים בני 2,500 שנה, המון אדם ופקקים עצומים, ודוכני רחוב מדושנים שלא היו מביישים את בנגקוק או את האנוי. למזלי, הגעתי בזמן בו האוויר מתחיל להיות קצת פחות כבד מכספית, ואפשר כבר לחצות את הרחוב, אם כי עדיין...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו