חרוך, מושחם, מושחר: הפיתוי האפל של האוכל השרוף

לטבחים רבים אוכל שרוף הוא סימן בדוק לכישלון, אולם שפים בניו יורק מגלים כמה הטכניקה בעלת מידה מפתיעה של עידון וניואנסים, נטועה עמוק במסורות בישול רבות ברחבי העולם. ומה קורה בישראל?

טג'ל ראו, ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
טג'ל ראו, ניו יורק טיימס

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ