בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הבטחת גפילטע פיש בוואקום לשבת

השף תומס קליקה מגיש במסעדותיו בבואנוס איירס מטעמים מהמטבח היהודי־ארגנטיני, מבאבא גנוש ועד גפילטע פיש בוואקום. מקום של כבוד שמור גם לכרובית של אייל שני

תגובות

בשנת 2014, כשפתח השף הארגנטינאי תומס קליקה את מסעדת "מישיגנע" (Mishiguene, משוגע ביידיש), פקד אותו בלילות חלום אחד שוב ושוב. חלום בלהות, למען האמת. "מישיגנע", השוכנת בפארק רחב ידיים בבואנוס איירס, היתה המסעדה הראשונה בעיר שמגישה אוכל יהודי בתפריט טעימות. קליקה כינה זאת מטבח מהגרים, והוא ידע מה חושבים כמה מאורחיו — שהגפילטע פיש המבושל בוואקום והוורניקס המקסימים שלו הם קצת יותר מדי שֶׁפִיִים. "כל האנשים בבואנוס איירס הולכים לפסיכולוג", מספר קליקה, "אז כמובן סיפרתי לפסיכולוג שלי על החלום הזה"....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו