חיים הנדוורקר
ניו יורק

אם בא לכם לאכול שניצל בניו יורק, תוכלו למצוא לא מעט מקומות שיגישו לכם אותו. יחד עם זאת, מעמדו של השניצל בניו יורק אינו מתקרב למעמדו בישראל. יש כמובן את הגרסה האמריקאית של השניצל הנקראת כאן צ'יקן נאגט, שלפעמים לא בטוח ממה הוא עשוי באמת ואם ראה עוף מימיו, אך בדרך כלל עדיף שלא להתקרב אליו.

כמובן אפשר למצוא בניו יורק גם שניצלים טובים בסגנון ישראלי במסעדות הישראליות או בבעלות ישראלית. אם בא לכם שניצל אוסטרי או יותר נכון וינאי כדאי ללכת  למסעדה האוסטרית ואלזה, שם תיאלצו להיפרד עבורו מ-36 דולר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ