לב פועם, נמל אדיר ואוכל טוב: סיבוב קולינרי במרוקו

שיפודים, טאג'ין ריחני ומחמם, ברים מסוגננים, שוק צבעוני ופיתה אחת בלתי נשכחת. גיל ססובר יצא למסע במרוקו, שמתחיל בבר של ריקס האגדי בקזבלנקה ומסתיים בבר של צ'רצ'יל במרקש. פרק ראשון

גיל ססובר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גיל ססובר

גיל ססובר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ