בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לב פועם, נמל אדיר ואוכל טוב: סיבוב קולינרי במרוקו

שיפודים, טאג'ין ריחני ומחמם, ברים מסוגננים, שוק צבעוני ופיתה אחת בלתי נשכחת. גיל ססובר יצא למסע במרוקו, שמתחיל בבר של ריקס האגדי בקזבלנקה ומסתיים בבר של צ'רצ'יל במרקש. פרק ראשון

36תגובות
שקי תבלינים במרוקו: מפקעות ורדים, דרך שורשי כורכומין ועד פלפלים חריפים מיובשים

"נגן זאת פעם אחת סם, לזכר הימים שחלפו", מבקשת אילזה מסם, וזה משקר לה ואומר כי אינו זוכר. זה קורה ב"ריקס קפה", אלא שזה המקורי שוכן לא במגרב אלא בסטודיו בלוס אנג'לס, כמה אלפי מייל מערבית לכאן. אבל למי אכפת כשאתה נכנס להיכל המופלא הזה שנולד רק ב-2004 ומאז עולים אליו לרגל כאילו בוגארט וברגמן באמת החליפו כאן מבטים. בכלל, קזבלנקה נהדרת. יצא לה שם של עיר תעשייה ומסחר, כזו שהיא שער שאין להתעכב בו ולצאת ממנה לפנינים האמיתיות של מרוקו. אבל אני מצאתי כאן לב חם, ונמל אדיר, ותרבות ויופי. הנמל הוא הלב...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו