לב פועם, נמל אדיר ואוכל טוב: סיבוב קולינרי במרוקו

שיפודים, טאג'ין ריחני ומחמם, ברים מסוגננים, שוק צבעוני ופיתה אחת בלתי נשכחת. גיל ססובר יצא למסע במרוקו, שמתחיל בבר של ריקס האגדי בקזבלנקה ומסתיים בבר של צ'רצ'יל במרקש. פרק ראשון

גיל ססובר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גיל ססובר

"נגן זאת פעם אחת סם, לזכר הימים שחלפו", מבקשת אילזה מסם, וזה משקר לה ואומר כי אינו זוכר. זה קורה ב"ריקס קפה", אלא שזה המקורי שוכן לא במגרב אלא בסטודיו בלוס אנג'לס, כמה אלפי מייל מערבית לכאן. אבל למי אכפת כשאתה נכנס להיכל המופלא הזה שנולד רק ב-2004 ומאז עולים אליו לרגל כאילו בוגארט וברגמן באמת החליפו כאן מבטים.

גיל ססובר

דייג ובעל מדור 52 שבועות - 52 דגים

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ