בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פיתות, בשר ויפני משודרג

המדריך הקולינרי המקוצר לרמת החייל

ממסעדת בשרים ארגנטינאית, דרך סטייק האוס אמריקאי, דוכני מזון מהיר וטוב, מאסיה ועד איטלקיה, והכל - בקומפלקס המשרדים הגדול והבלתי סקסי בעליל ושמו רמת החייל

6תגובות
Amama
טל ציפורין

מה שהחל לפני כמה שנים כמענה מהיר למתחם המשרדים המנוכר, כזה ששירת בעיקר את בועת ההייטק המתנפחת בסביבה, הפך עם הזמן לריאה אורבנית שהיא חלק כמעט אורגני מהקולינריה התל אביבית. ברמת החייל נפתחו במרוצת השנים מסעדות בשר ודגים, מסעדות איטלקיות, אסיאתיות וסושיות, מסעדות בנות לרשתות מוצלחות ומהעיר הגדולה וכן דוכני מזון מהיר של שפים מוכרים, משגב משה שפתח את סניף ״שגב אקספרס״, דרך אייל שני שפתח פה את סניף של "המזנון", וכלה בדיוויד פרנקל עם סניף ״פרונטו קיוסקו״ ויובל בן נריה עם המזללה האסיאתית ״מיאזאקי״...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו