בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סוף עונת הליקוטים

רגע קל לפני שעשבי הבר מפנים את מקומם לפריחת האביב ולפירות הקיץ, הקדישו כמה מהשפים מנות עונתיות מיוחדות עבורן, ונשאו מילות הלל או פרידה בשבחי ליקוט העונה

11תגובות
עשבים
רויטל דקל

איל שני – התשוקה למרווה ליקוט עשבי בר הוא עניין שבאופנה, זה נכון, אבל עבור השף איל שני זה עניין שבשגרה, טבע שני, אם תרצו, אם לא ראשון ("יסוד קיום", כפי שהוא מכנה זאת) ולמעשה, אם יש מאפיין אחד בולט במיוחד אצלו, מעבר לשפה מליצית והתשוקה לעגבנייה שהפכה לסמל – יהא זה ודאי החיבור לחומרי הגלם. לא יהיה זה בלתי סביר לומר שאיל שני הקדים את זמנו, כששחזר מהזיכרון איך עוד בשלהי שנות השמונים (בימיה הראשונים של מסעדת "אוקיינוס" שהיה ממקימיה) היה יוצא אל הבר, תר אחר חומרי גלם ובאופן אינטואיטיבי, מבלי לדעת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו