החלה עונת הנדידה

תשעה דברים לעשות באפריל

לעלות לגולן בשביל הסטייק הכי טוב בארץ, או להדרים לערבה לארוחת בוקר טבעונית, לרכוש את ספר המטבח הפרסי או להטביע יגונכם ביין? לרגל חופשות אפריל, הנה צרור המלצות קולינריות שיעזרו לכם לעבור את התקופה

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רותם מימון

לאכול טוב מסביב לשכשוכית הלאומית

פסח וכנרת, חד הם כשמדובר בעונת האביב. רגע לפני שחם מדי, מצטופפים המוני בני ישראל מסביב לאגם הלאומי, ובין שכשוך לשכשוך גם צריכים לאכול משהו. הכנתם את המנגל ליומיים, אבל איכשהו בסופו של דבר בא לכם קצת מזגן, תפריט מסודר ושמישהו יכין בעבורכם את האוכל, אבל איפה? ובכן, לשמחתכם השנה יש לא מעט אפשרויות המתאימות לכל חך ולכל כיס, מהגבוה לנמוך ובחזרה, מבלי שתצטרכו להתפשר בסוף על איזו רשת: לחובבי הבשר ולמצטיידים לפיקניק – "מרינדו" בעין גב היא תחנת חובה עם סטייקים, המבורגרים וכל מה שרציתם בסגנון הדיינר האמריקאי; לא רחוק משם חובבי הימה ותוצרתה ימצאו את הקלאסיקה האזורית – מסעדת הדגים הוותיקה של עין גב; בדיוק בצד השני של האגם מסעדת השף "מגדלנה" של יוסף זוזו חנא, תיתן מענה מדויק לאכול ערבי משובח המשלב חדש וישן; בדגניה 1910 משפחות על ילדיהן ועולליהן עשויים להתענג על פיצות מעולות וכרי דשא; ולמי שמחפש דלי ניו יורקי יימצא את מבוקשו בחוף צמח ב"חכמת הבייגלה". אם כל זה לא מספיק, לטעמנו שווה במיוחד לעלות לרגע לדרום רמת הגולן, ולמצוא את "המושבוצ" במושב רמות, ביסטרו נהדר שדוגל באוכל מקומי עם חיבה מיוחדת לבשר עם אחד הסטייקים הטובים והבלתי ידועים בארץ ועם חלון פנורמי מרהיב המשקיף לכנרת.

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ