בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

החלה עונת הנדידה

תשעה דברים לעשות באפריל

לעלות לגולן בשביל הסטייק הכי טוב בארץ, או להדרים לערבה לארוחת בוקר טבעונית, לרכוש את ספר המטבח הפרסי או להטביע יגונכם ביין? לרגל חופשות אפריל, הנה צרור המלצות קולינריות שיעזרו לכם לעבור את התקופה

2תגובות
מושבוצ
אסף רונן

לאכול טוב מסביב לשכשוכית הלאומית פסח וכנרת, חד הם כשמדובר בעונת האביב. רגע לפני שחם מדי, מצטופפים המוני בני ישראל מסביב לאגם הלאומי, ובין שכשוך לשכשוך גם צריכים לאכול משהו. הכנתם את המנגל ליומיים, אבל איכשהו בסופו של דבר בא לכם קצת מזגן, תפריט מסודר ושמישהו יכין בעבורכם את האוכל, אבל איפה? ובכן, לשמחתכם השנה יש לא מעט אפשרויות המתאימות לכל חך ולכל כיס, מהגבוה לנמוך ובחזרה, מבלי שתצטרכו להתפשר בסוף על איזו רשת: לחובבי הבשר ולמצטיידים לפיקניק – "מרינדו" בעין גב היא תחנת חובה עם סטייקים,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו