בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"ערבה": ספר מסע מסחרר בין ארוחות מן המדבר

איש האוכל הדיי עפאים מוציא ספר שני, ומדבר על הנס ההתיישבותי-חקלאי הנקרא "ערבה"

5תגובות
ארוחות הערבה
דן פרץ

"במבט לאחור נראה שהעיסוק שלי באוכל ובכתיבה החל בשנים ההן בערבה. הגילוי והמגע הבלתי אמצעי עם העגבניות והפלפלים והמלונים והאבטיחים הניחו לי להתחיל את המסע מהשדה עצמו ממש, לפי הסדר – מן האדמה אל השולחן." (הדיי עפאים, מתוך "ערבה") ביום הגשום היחיד שידעה הערבה השנה, כאילו כדי להעיד על הנס, עשינו את הדרך מביתו של הדיי עפאים במושב צפרירים שבעמק האלה אל מושב עידן, המושב הצפוני ביותר בערבה התיכונה. שם הקימו האחים לבית עפאים, ינון הבכור והדיי, את משק עפאים לחקלאות בת קיימא ובו מגדלים זה תשע שנים מן...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו