בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האופה שמעמיד את מיאמי בתור לחלות השבת

זק סטרן נזרק מבית הספר ומכר סמים קלים ממכוניתה של אמו. הוא יצא למסע למציאת כיוון בחייו, למד להכין גבינות באיטליה ולחמים בישראל, התחתן עם צעירה מגוש עציון וכיום המאפייה שלו היא אחד המקומות הלוהטים במיאמי

35תגובות
זק שטרן האופה ממיאמי
חיים הנדוורקר

הביקור הראשון שלי ב"בייקרי", המאפייה של זק סטרן במיאמי, היה ביום שישי אחד סמוך לשעה 12 בצהריים. תור ארוך השתרך סמוך לדלפק המאפייה והייתה לכך סיבה טובה. מדי שישי, בשעה 12 בדיוק, מוציא זק את החלות שלו לשבת. והחלות שלו הן מהמשובחות במיאמי ושמען יצא למרחוק. בדרך כלל אופה זק 200 חלות בימי שישי והכל נמכר, השבוע אפה זק 300 חלות וכבר עכשיו מכר כמעט את כולן. מה הסוד של החלה של זק? "שום דבר", מסביר סטרן. "זו חלה מהסוג שתעשה בבית. בחלה שלי אין משפרי אפייה ואין חומרים משמרים. אין בה סוכר. רק דבש. אין...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו