בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מגלים את הסודות: שני מתכונים לפסטות הקלאסיות של קפה איטליה

בספר חדש מתועדים עשרות מתכונים של המסעדה "קפה איטליה". הנה שני מתכונים נבחרים ממנו

3תגובות
פנה ארביאטה של קפה איטליה
מיכל רביבו

"המטבח האיטלקי, הפשוט והמשובח, היווה תמיד מוקד משיכה עבורנו", פותחים האחים ארי ויורם ירזין, בהקדמת ספרם החדש המתעד לראשונה את מתכוני מסעדתם "קפה איטליה". "כך נולד החלום להקים מסעדה באווירה איטלקית אותנטית, שתגיש אוכל ביתי וטעים, המבוסס על חומרי גלם טריים ואיכותיים". המתכונים לספר נבחרו על ידי השף ארי ירזין מתוך תפריט המסעדה והם פשוטים ומדויקים ובעיקר- מבוססים על חומרי גלם שכל אחד יכול למצוא. לפי בקשתנו הם חושפים כאן את המתכון שלהם לשתי מנות איטלקיות קלאסיות, המבוססות על פסטה יבשה ובמקרה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו