מגלים את הסודות: שני מתכונים לפסטות הקלאסיות של קפה איטליה

בספר חדש מתועדים עשרות מתכונים של המסעדה "קפה איטליה". הנה שני מתכונים נבחרים ממנו

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים2
הארץ

"המטבח האיטלקי, הפשוט והמשובח, היווה תמיד מוקד משיכה עבורנו", פותחים האחים ארי ויורם ירזין, בהקדמת ספרם החדש המתעד לראשונה את מתכוני מסעדתם "קפה איטליה". "כך נולד החלום להקים מסעדה באווירה איטלקית אותנטית, שתגיש אוכל ביתי וטעים, המבוסס על חומרי גלם טריים ואיכותיים".

המתכונים לספר נבחרו על ידי השף ארי ירזין מתוך תפריט המסעדה והם פשוטים ומדויקים ובעיקר- מבוססים על חומרי גלם שכל אחד יכול למצוא. לפי בקשתנו הם חושפים כאן את המתכון שלהם לשתי מנות איטלקיות קלאסיות, המבוססות על פסטה יבשה ובמקרה הנוכחי - הפנה. רוטב ארביאטה משודך לפסטה יבשה ויוצרים יחד מנה פשוטה וחריפה היישר מהסמטאות התוססות של נאפולי. ולצד מנה זאת - פנה קרבונרה, ממתכון שהומצא בזמן מלחמת העולם השנייה כמחווה לחיילים האמריקאים שהתגעגעו לבייקון של הבית. הנה המתכונים:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ