בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לאכול כמו תאילנדי (ולעשות מזה המון כסף)

הוא חזר מהטיול שאחרי האוניברסיטה וגילה שצילם רק אוכל. תשע שנים ומיליוני עוקבים אחרי, מארק ווינס הוא אחד ממאגרי הידע המשמעותיים בעולם בתחום הקולינריה של תאילנד. המוטו שלו: כמה שיותר אותנטי, כמה שפחות תיירותי. ישבנו איתו כדי ללמוד איך מפיצים את האוכל התאילנדי בעולם ואם אפשר לעשות כסף מאוכל וטיולים

3תגובות
מארק ווינס בבנגקוק

שעת צהרים רותחת בלב בנגקוק. אחרי שבועות של חילופי מיילים, עם דחיות וסירובים - סוף סוף הוא התרצה. בין עוד טיול קולינרי, צילום סרטון מעורר ים של ציפיות וגידול בנו הבכור שזה עתה נולד, הסכים מארק ווינס - איש הטיולים, בלוגר האוכל ואחד ממאגרי הידע והמדריכים החשובים כיום בעולם בתחום הבישול התאילנדי - להיפגש. אנחנו יושבים, לפי בחירתו, במסעדה שטרם הספיק לפקוד, אך שמע עליה טובות ובה אוכל של צפון תאילנד. בעבורי זה שינוי מרענן אחרי עשרה ימים של סיור עיתונאים בחסות שגרירות תאילנד על טהרת חבל איסאן. הכל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו