לטייל ולאכול כמו תאילנדי (ולעשות מזה המון כסף)

הוא חזר מהטיול שאחרי האוניברסיטה וגילה שצילם רק אוכל. תשע שנים ומיליוני עוקבים אחרי, מארק ווינס הוא אחד ממאגרי הידע המשמעותיים בעולם בתחום הקולינריה של תאילנד. המוטו שלו: כמה שיותר אותנטי, כמה שפחות תיירותי. ישבנו איתו כדי ללמוד איך מפיצים את האוכל התאילנדי בעולם ואם אפשר לעשות כסף מאוכל וטיולים

רותם מימון
בנגקוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רותם מימון
בנגקוק

שעת צהרים רותחת בלב בנגקוק. אחרי שבועות של חילופי מיילים, עם דחיות וסירובים - סוף סוף הוא התרצה. בין עוד טיול קולינרי, צילום סרטון מעורר ים של ציפיות וגידול בנו הבכור שזה עתה נולד, הסכים מארק ווינס - איש הטיולים, בלוגר האוכל ואחד ממאגרי הידע והמדריכים החשובים כיום בעולם בתחום הבישול התאילנדי - להיפגש. אנחנו יושבים, לפי בחירתו, במסעדה שטרם הספיק לפקוד, אך שמע עליה טובות ובה אוכל של צפון תאילנד. בעבורי זה שינוי מרענן אחרי עשרה ימים של סיור עיתונאים בחסות שגרירות תאילנד על טהרת חבל איסאן.

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ