בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אחרי החומוס, האם הטחינה הישראלית בדרך לכבוש את אמריקה?

למרות שאפשר להשיג בארצות הברית טחינה מלבנון, טורקיה וערב הסעודית, דווקא זו הישראלית נחשבת לטובה מכולן והיצרנים המקומיים מיישרים קו - חולמים על אקזיט ולרכוב על הצלחת החומוס

43תגובות
האם הטחינה הישראלית תכבוש את ניו יורק?
לימור לניאדו תירו

ג'ואי לואו ידוע כמי שמשקיע בחברות הזנק מישראל, כשהביא למשרדים שלו בניו יורק כ-20 חברות במשך השנים. באופן לא פורמלי נוצרה אצלו בניו יורק חממה להייטקיסטים ישראלים. בביקור האחרון אצלו מצאתי בין ההייטקיסטים דמות יוצאת דופן: יוסוף זהר מנצרת. העניין הוא שזהר כלל לא בענייני הייטק, אלא בכלל בעסקי הטחינה. משפחתו היא בעלת מפעל הטחינה המפורסם בנצרת - אל ארז. בניגוד לשאר חברות ההיי טק הנמצאות ב"סטאר פארם" של לואו, הפעם הוא לא משקיע בטחינה. "אל ארז", הוא אומר. "לא צריכים את הכסף שלי. אני עוזר ליוסוף...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו