הצצה ליום בחייו של בעל דוכן מזון בניו יורק

כביר אחמד היגר לארצות הברית מבנגלדש לפני 23 שנה. בשנים האחרונות הוא שותף לדוכן מזון על גלגלים המתמחה במנות עוף ואורז חלאל. איך הוא נמנע מקנסות עיריית ניו יורק, למה הוא לא מעלה מחירים ומה הדבר הכי קשה בעבודה שלו? כך נראה יום שגרתי בחייו

טג'אל ראו, ניו יורק טיימס
ניו יורק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים29
טג'אל ראו, ניו יורק טיימס
ניו יורק

השעה היא שש לפנות בוקר וכביר אחמד מתקשה להתעורר, למרות צלצולו הבלתי פוסק של השעון המעורר. הוא קם לבסוף וצועד יחף במסדרון הירוק והוורוד של דירתו הקטנה שבקומה השנייה בבית בשכונת ג'מייקה שבקווינס.

הוא כבר מאחר לעבודה, אבל נזהר לא להעיר את אשתו, את שלושת ילדיו ואת אמו, שתתעורר בעוד שעה קלה, תתפלל ותכין ארוחת בוקר לכולם. הוא חובש כובע בייסבול, נועל כפכפי גומי ויוצא מבלי להתעכב או לשתות קפה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ