בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הצצה ליום בחייו של בעל דוכן מזון בניו יורק

כביר אחמד היגר לארצות הברית מבנגלדש לפני 23 שנה. בשנים האחרונות הוא שותף לדוכן מזון על גלגלים המתמחה במנות עוף ואורז חלאל. איך הוא נמנע מקנסות עיריית ניו יורק, למה הוא לא מעלה מחירים ומה הדבר הכי קשה בעבודה שלו? כך נראה יום שגרתי בחייו

29תגובות
כביר אחמד בדוכן האוכל שלו
An Rong Xu / The New York Times

השעה היא שש לפנות בוקר וכביר אחמד מתקשה להתעורר, למרות צלצולו הבלתי פוסק של השעון המעורר. הוא קם לבסוף וצועד יחף במסדרון הירוק והוורוד של דירתו הקטנה שבקומה השנייה בבית בשכונת ג'מייקה שבקווינס. הוא כבר מאחר לעבודה, אבל נזהר לא להעיר את אשתו, את שלושת ילדיו ואת אמו, שתתעורר בעוד שעה קלה, תתפלל ותכין ארוחת בוקר לכולם. הוא חובש כובע בייסבול, נועל כפכפי גומי ויוצא מבלי להתעכב או לשתות קפה. אחמד בן ה–46 היגר לארצות הברית מבנגלדש לפני 23 שנה. הוא שותף לדוכן מזון על גלגלים המתמחה במנות עוף ואורז...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו