הצצה ליום בחייו של בעל דוכן מזון בניו יורק

כביר אחמד היגר לארצות הברית מבנגלדש לפני 23 שנה. בשנים האחרונות הוא שותף לדוכן מזון על גלגלים המתמחה במנות עוף ואורז חלאל. איך הוא נמנע מקנסות עיריית ניו יורק, למה הוא לא מעלה מחירים ומה הדבר הכי קשה בעבודה שלו? כך נראה יום שגרתי בחייו

טג'אל ראו, ניו יורק טיימס
ניו יורק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
טג'אל ראו, ניו יורק טיימס
ניו יורק

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ