בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זה היה פיאסקו של פלאפל

המטבח שמציע "בישול ישראלי מודרני", שעוד לא תורגם לעברית, הוא לא ישראלי ולא חדש, וחלק מהמתכונים בו בנאליים ומופרכים

22תגובות

Modern Israeli Cooking Danielle Oron, Page Street Publishing, 240 pages ניסינו להכין פלאפל לפי המתכון שבספר. "זה בחיים לא יעבוד", אמר בספקנות האיש האמון על המטבח. "פלאפל מכינים מחומוס לא מבושל ומושרה. אי אפשר להכין פלאפל מחומוס מבושל מקופסה. אין עמילן שיחזיק את העיסה והכדורים יתפרקו". בכל זאת ניסינו. אחרי הכל פלאפל, על פי ההקדמה למתכון, "הוא עוד אחד מאותם מאכלי רחוב ישראליים מסורתיים שאי אפשר להעביר חודש בלי אכילתם", ועל מוסכמות של בישול צריך לקרוא תיגר מדי פעם. המתכון של השפית דניאל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו