שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
רונית ורד
גיא רובננקו
רונית ורד
גיא רובננקו

Modern Israeli Cooking
Danielle Oron, Page Street Publishing, 240 pages

ניסינו להכין פלאפל לפי המתכון שבספר. "זה בחיים לא יעבוד", אמר בספקנות האיש האמון על המטבח. "פלאפל מכינים מחומוס לא מבושל ומושרה. אי אפשר להכין פלאפל מחומוס מבושל מקופסה. אין עמילן שיחזיק את העיסה והכדורים יתפרקו". בכל זאת ניסינו. אחרי הכל פלאפל, על פי ההקדמה למתכון, "הוא עוד אחד מאותם מאכלי רחוב ישראליים מסורתיים שאי אפשר להעביר חודש בלי אכילתם", ועל מוסכמות של בישול צריך לקרוא תיגר מדי פעם.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ