ליבי שפרלינג

זה אולי לא אופנתי ובטח לא ברנז'אי לדבר בשבחן של ארוחות הבוקר במלונות יוקרה, בטח אלו הפתוחות לקהל הרחב, אם זה לא הוטל מונטיפיורי, כמובן. אבל אנחנו, לא עסוקים באופנה ובטח לא בברנז'ה. בכל פעם שנפתחת לאורחים מן החוץ, ארוחת בוקר של מלון שווה, זה משמח אותנו. יותר מאשר השפע היחסי שנפרש על פני מזנון ארוחת הבוקר, אנחנו מתענגים על תחושת החופש הרגעית. מעין אורח לרגע, שמשקיף על העיר דרך עיניים של תייר. לאחרונה נפתחה לאורחים מן החוץ ארוחת הבוקר של מלון היוקרה ריץ קרלטון בהרצליה. אז איך קרה שבכל זאת התאכזבנו באחד מהמלונות המפוארים בישראל?

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ