בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הישראלי שמאכיל את התאילנדים בגבינות

בין מסעדות היוקרה ומלונות הפאר של בנגקוק מקשר חוט אחד, והוא משלנו: אלעד ברין, שהשתקע בתאילנד וחיפש הזדמנויות לניצול הידע כחול-לבן, הפך לשם דבר בכל מה שנוגע לגבינה הלבנה וליוגורט. מה לאסייתים ולכל החלב הזה? טוב ששאלתם

10תגובות
ברוטזייט במסעדת סורינג
באדיבות המקום

"קחו את הכל בבת אחת ותנו לזה להתפוצץ", ציווה השף על הסועדים. המנה הראשונה שבחר למסע הקולינרי בן 25 הטעימות נראתה כמו משהו בין קציפה לביצה עלומה מונחת על כף. והפיצוץ אכן התרחש: זיקוקין די-נור ממש, שמכניסים את כל המטבח ההודי לביס אחד מושלם. אבל אנאנד גאגאן, שף מסעדת "גאגאן" שבבנגקוק אשר זכתה לאחרונה בתואר הטובה באסיה, שמר על חשאיות, והסכים רק לרמוז שהתענוג הזה מבוסס בכלל על יוגורט ישראלי. למחרת, כמו רצה היקום לשלוח עוד רמזים, פגשתי את מידד סטרבינסקי, שף המסעדה הישראלית "אטיקה" בבנגקוק. בירור קצר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו