בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יש סיבה לנסוע עד לגדרה בשביל ארוחת בוקר

על אף שלשף אסף שטרן יש מסעדה במלון בגדרה, הוא סולד מארוחות בוקר בסגנון בופה, אבל לפתוח מזנון קטן בשולחן של הסועד זה כבר סיפור אחר לגמרי

14תגובות
ארוחת הבוקר של מסעדת אברטו
רונן מלחן

מסעדת "אברטו" נפתחה לפני כמה חודשים בגדרה, כן – בגדרה, במבנה שעתיד להיפתח בו בקרוב מלון בוטיק וספא, ולקחת את ההדוניזם עד לאקסטרים. כך למשל, על הגג של המלון עתידה להיבנות בריכת שחייה שלצדה בר שגודלו כפול מזה של הבריכה, שם יציעו למשתכשכים במים קוקטיילים עונתיים, שמפניה בכוסות לצד אויסטרים טריים, שרימפס קריסטל ומעדנים אחרים. את מסעדת המלון "אברטו" מוביל שף אסף שטרן, מי שהיה השף בפועל של "מזללה", אולי המסעדה הכי כיפית שפתח אי פעם השף מאיר אדוני, שסגירתה לוותה בצער של ממש, לפחות את כותבת שורות אלה....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו