בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא אבד הקלח: תירס הרבה יותר מעניין ממה שחשבתם

זילזלתם בתירס? סימן שלא נגסתם בקלח טרי שנקטף זה עתה

2תגובות

אני מכה על חטא: שנים זילזלתי בתירס. התייחסתי אליו כאל ירק נחות שמוזיל כל מאכל. עד שנגסתי בתירס טרי, כזה שקטפתי באותו רגע. רבים מקלחי התירס הטריים הגדלים בארץ הם ממשפחת הסופר־סוויט, וכשמם הם מתוקים מאוד. המפורסם בהם הוא זן הגילי, אך ישנם אחרים. איתן פייקין ממשק לוי ביישוב תלמי יחיאל מספר כי קיים גם זן בשם ביקולור (שני צבעים) ואילו הוא מגדל זן שנקרא סנטינל. מאחר שהתירס רגיש מאוד לקור, הוא נשתל בחודש מארס ומתחיל להניב במשך חודש יוני. לדברי פייקין, חיי המדף של הזנים המתוקים קצרים יותר והקטיף...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו