בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בחזרה אל המסעדה ״הישראלית״ המצליחה ביותר בניו יורק

הרבה לפני מאיר אדוני וטרנד המסעדות הישראליות, פתחה רבקה אורלין את מסעדת "מוגדור" בניו יורק לפני 34 שנה. אחרי שהיא האכילה את סקרלט ג'והנסון וג'ניפר לורנס בקוסקוס ושקשוקה, חיים הנדוורקר עמד בתור וניסה להבין את סוד ההצלחה

3תגובות
מוגדור
Belle Sarvanski

הרבה לפני התור לנור החדשה של מאיר אדוני, הטרנדיות של תמנע, או הכתבות על טעים, טאבון, ברבוניה, בוסתן, זיזי לימונה ואחרים, או מסעדנים ושפים ישראלים שחוגגים את האוכל הים תיכוני בניו יורק, הייתה כאן מוגדור. מוגדור, פועלת כבר 34 שנה, זמן שיא מהרבה בחינות למסעדה בניו יורק. מסעדות נפתחות ונסגרות כאן בקצב רצחני. יודעי דבר אומרים שכ-80  אחוזים מהמסעדות החדשות בעיר נסגרות ב-18 החודשים הראשונים לקיומן. אם מסעדה שורדת חמש שנים זה בהחלט יפה. עשר שנים זה מעולה. אבל 34 שנה? זה כמעט נצח במושגים ניו יורקיים....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו